Cautare

13156 de rezultate pentru "accident 11 07 2010 bucuresti" (4.12 secunde)
Referendumul local care va avea loc in Bucuresti la 19 iunie, primul de acest fel, are o miza enorma Consiliul General al Municipiului Bucuresti (CGMB) a decis miercuri seara, pe 13 aprilie, ca pe 19 iunie va fi organizat un referendum prin care bucurestenii se vor pronunta daca sunt de acord sau nu cu disparitia functiilor de primar de sector alesi de cetateni si a consiliilor locale de sector.
Stelian Tanase a scris un text exceptional despre Gheorghe Florescu, pe care si eu il consider cel mai important cafegiu nu doar din Bucuresti, ci din toata Romania.
Ion-Christian Chiricuta s-a nascut la Bucuresti, la 4 martie 1947, intr-o familie de intelectuali mutilata de comunisti.
Teodor RADUCAN (Nascut la 4 iulie 1938, in Bucuresti) artist vizual cu specializarea pictura. ... - 1956 - A absolvit in Bucuresti Scoala Medie de Arte Plastice - 1966 - Institutul de Arte Plastice Nicolae Grigorescu Bucuresti, Profesori Ignat Bernarik, Spiru Chintila, Ion Popescu Negreni, Gheorghe Saru si Catul Bogdan.
Institutul Francez din Bucuresti face parte din reteaua institutelor franceze din Romania. Pentru a fi rigurosi, acestea sunt de fapt centre culturale - inclusiv cel din Bucuresti. ... Sediul principal este in Bucuresti, capitala Romaniei, existand alte trei centre la Cluj, Iasi si Timisoara.
Anuntata cu surle si trambite in 2008 ca minunea suspendata ce va strabate semet Bucurestiul pe directia nord-sud si care va rezolva problema circulatiei, autostrada primarului general al Capitalei a sfarsit 2010 prost.
Evenimentul comercial organizat de real,- Hypermarket se bucura de recunoasterea si sprijinul oferite de Ambasada Italiei in Romania si de Institutul Italian de Comert Exterior (ICE) din Bucuresti.
In perioada 30 octombrie - 3 noiembrie 2013, artistii OPEREI COMICE PENTRU COPII din Bucuresti, in frunte cu Directorul Fondator Smaranda Oseanu Bunea au fost invitati in Cehia la cea de-a XII-a editie a International Folklore Festival.
La data de 27 iulie 2010, in jurul orei 11.00, A. VALERIU de 31 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Peugeot 307, pe Str. ... ISABELA de 70 de ani din Bucuresti, care s-a angajat in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure.
Romania va organiza urmatorul Congres Mondial de Ozonterapie la Bucuresti, in octombrie 2020. ... In 2008 si 2009 a fost organizat Cursul post-universitar de perfectionare in Oxigen Ozono Terapie , curs efectuat in parteneriat cu Facultatea de Medicina din cadrul Universitatii Titu Maiorescu din Bucuresti.
Scrisoarea de intentie in privinta careia Senatul a fost sesizat a fost semnata de autoritatile romane la Bucuresti, pe 16 iunie 2010, si actualizata prin scrisoarea suplimentara de intentie, semnata la Bucuresti, pe 29 iunie 2010, aprobate prin Decizia Consiliului director al Fondului Monetar International din 2 iulie 2010.
Scrisoarea de intentie in privinta careia Senatul a fost sesizat a fost semnata de autoritatile romane la Bucuresti, pe 16 iunie 2010, si actualizata prin scrisoarea suplimentara de intentie, semnata la Bucuresti, pe 29 iunie 2010, aprobate prin Decizia Consiliului director al Fondului Monetar International din 2 iulie 2010.
Respectarea de catre Romania a prevederilor Vademecumul-ului privind folosirea limbii franceze in cadrul organizatiilor internationale, adoptat in cadrul celei de a 22 - a sesiuni a Conferintei Ministeriale Organizatiei Internationale a Francofoniei (OIF), Bucuresti, 26 septembrie, 2006.
Bulevardul Magheru a coborat sapte pozitii in 2010, pe locul 47, intr-un clasament al celor mai scumpe 59 de artere comerciale la nivel mondial, elaborat de firma de consultanta imobiliara Cushman & Wakefield pe baza valorii chiriilor, devenind printre cele mai ieftine din Europa Centrala si de Est.
Startul s-a dat in luna iunie 2010 in capitala si in 3 judete din tara (Brasov, Constanta, Cluj) si a continuat in septembrie 2010 in Bucuresti si in inca alte 10 judete (Maramures, Satu Mare, Sălaj, Mures, Alba, Buzau, Braila, Vrancea, Arges si Prahova).
Listarea anului, si la Bucuresti Fara indoiala, listarea anului 2012 va fi cea a companiei din spatele celei mai mari platforme de socializare din lume, Facebook Inc.
La data de 25 august 2010, lucratorii Biroului de Investigatii Criminale al Sectiei 8 Politie, extinzand cercetarile asupra unui minor de 14 ani din Bucuresti, care, la data de 23.08.2010, in jurul orei 18.00, a fost prins in flagrant in zona unui magazin din sectorul 2, la scurt timp dupa ce a smuls un lantisor din aur, de la gatul unei femei de 24 de ani, au stabilit ca cel in cauza este principalul suspect de savarsirea a inca doua infractiuni de talharie, dupa cum urmeaza:
La data de 8 septembrie 2010, in jurul orei 11.35, lucratori din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale - Politia Sectorului 5 - "Compartimentul Flagrant" l-au prins in flagrant pe E.
La data de 26 septembrie 2010, ora 06.45, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 20 Politie i-au prins in flagrant pe A.
Contributia la fondul de pensii private obligatorii va fi, in 2010, de minimum 2,5 %, a declarat presedintele Consiliul Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP), Mircea Oancea.
google-analytics.com